Inloggen
'
Voer hier uw emailadres en wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw email account.
Emailadres
Wachtwoord
Interface
Onthoud emailadres
Inloggen via de beveiligde pagina
Om in te loggen in Sitemail maakt u SiteMail gebruik van de Secure Socket Layer (SSL) Klik hier.


Login op uw eigen emailaccount om te kunnen versturen en ontvangen.SiteMailHet is uiteraard mogelijk via Sitemail uw emailberichten op afstand te beheren, zolang u toegang heeft tot het internet.

Let op: Het kan zijn dat u i.v.m de email migratie naar het nieuwe platform tijdelijke problemen met het inloggen op SiteMail ondervind. Ga in dit geval naar: http://sitemail.securepod.com

.

Hier kunt u een uitleg terugvinden met betrekking tot algemene vragen van Sitemail 7.5 SiteMail.

Wat is SiteMail?
SiteMail Is een online webmail applicatie. Het is mogelijk om toegang te krijgen tot Sitemail op elk willekeurige locatie zolang u maar verbonden met het internet.

Hoe log ik in?
Type uw wachtwoord en emailadres in de daarvoor bestemde velden. Selecteer de interface (Bijvoorbeeld: Ajax of Internet Explorer) die u wilt gebruiken en klik op: “Ok”.

Waar kan ik inloggen?
Het SiteMail is mogelijk om in te loggen in SiteMail via elk willekeurige frame ondersteunende browser die connectie maakt met het internet. Om te controleren SiteMail of uw web browser aan de minimale eisen voldoet, klikt u hier.

Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord niet meer weet?
Wanneer u inlogt in SiteControl kunt u onder de knop: “Gebruikers” de SiteMail login gegevens terugvinden zodat u op locatie uw email kunt beheren. Dit betreft de: “Gebruikersnaam” en het wachtwoord.

Vernieuwde interface SiteMail 7.5
SiteMail 7.5 laat u kennis maken met de vele verschillende mogelijkheden en SiteMail extra opties om uw Email nog makkelijker te beheren. Afhankelijk van welke browser instelling u selecteert zal de SiteMail interface zich aanpassen op het internet. SiteMail.

Wat is een POP3 account?
Dit is de inkomende emailserver die u kunt gebruiken om deze te configureren in elk willekeurig extern emailprogramma naar keuze.

Wat gebeurd er met de email wanneer ik uitlog uit SiteMail?
Via SiteMail gelezen emailberichten SiteMail worden niet van de mailserver verwijderd zodra u uitlogt. Deze berichten kunt u via SiteMail eventueel handmatig verwijderen of downloaden naar uw lokale computer en beheren via een SiteMail. externe mailclient als bijvoorbeeld: SiteMail Outlook Express of Microsoft Outlook.

Hoe kan ik voorkomen of stoppen dat andere mensen geen toegang hebben tot mijn email account?
Voor uw eigen veiligheid is het raadzaam om een sterk wachtwoord te gebruiken. SiteMail Wanneer u geen gebruik meer maakt van SiteMail dient u voor uw SiteMail eigen veiligheid uit te loggen.

Waar kan ik meer uitleg vinden?
Lees onze SiteMail helpgids voor meer informatie over het gebruik van Sitemail 7.5. SiteMail


.

Copyright ©2000-2005 Hostway Corporation Alle rechten voorbehouden.
smapp01
Help Informatie
. Belangrijke informatie met betrekking tot about pop-up blockers
Maakt u gebruik van een pop-up blocker dan moet u deze uitzetten in uw internetvenster om een succesvolle verbinding met SiteMail te kunnen maken SiteMail url http://sitemail7.hostway.nl. Kijk voor meer informatie over het toegang verlenen van pop-ups in uw internet venster onder het kopje: Help (F1)

Extra's
  SiteMail Opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen SiteMail? Dan kunt u gebruik maken van ons feedback formulier.

  SiteMailHulp nodig?
Wilt u meer leren over SiteMailde funkties en mogelijkheden van SiteMail 7.5? Raadpleeg dan de online documentatie voor assistentie of ga naar ons helpcentrum.